Quantcast
Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'spektrum dx6i'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Information and Classifieds
    • RC Drone Product News
    • RC Drone Product Reviews
    • Where to buy your RC Drone
    • For Sale and Wanted
  • General Discussion
    • Getting Started Flying RC Drones
    • New Member Area
    • Off Topic Discussions
  • RC Drone Discussions
    • RC Quadcopter Drone Discussion
    • RC UAV Drone Discussion
    • Nano Quadcopter Drones
    • RC Drone Modifications
    • RC Drone Help Guides and Manuals
    • First Person View (FPV) Systems
    • Flying RC Drones
  • Other RC Flyers
    • RC Planes Discussion
    • RC Gliders Discussion
    • RC Helicopters Discussion
  • Professional Drone Discussions
    • Unmanned Aerial Vehicle (UAV) Discussion
    • Commercial Drone Use Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi! Just starting out with drones - at a loose end during the Covid lockdown. Looking for some diagnostic help. I have either fried something or just being very stupid. I have a set-up including an Omnibus f4 pro, Spektrum SPM4649T and a Spektrum DX6i, currently using Cleanflight. I have flashed the Omnibus as instructed and get a relatively slow flashing blue led. The set-up binds correctly. I have tried connecting the SPM4649T to either the SBUS/PPM-5V-GND pins, or to the J8 connector (DSM2-GND-3.3V), and have tried as many combinations in the ports tab, with the Receiver in t
×
×
  • Create New...